Otwarte watrsztaty kulinarne

Otwarte watrsztaty kulinarne

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Uwaga, uwaga smakosze!
W niedzielę 10 grudnia razem z Iwo Kosińskim zaserwujemy coś pysznego dla fit freaków  Na otwartych warsztatach kulinarnym poznacie zimowe warzywa korzeniowe, pyszne sposoby ich wykorzystania i dobroczynny wpływ na nasze zdrowie 
Wpadajcie do białej hali (stoisko Kuchnia+) w niedzielę o 12:00

Iwo i Ouce, prywatnie przyjaciele, zawodowo pasjonaci zdrowego trybu życia i sportu. Połączyl siły chcąc podzielić się swoją pasją podczas warsztatów na targach Slow Weekend. Na warsztatach dowiecie się jak kreatywnie, smacznie i zdrowo wykorzystać najpopularniejsze zimowe warzywa korzeniowe. Poznacie ich wpływ na zdrowie, wartości odżywcze i techniki najsmaczniejszego przygotowania, sposób włączenia ich do diety i porady dietetyczne dla sportowców i nie tylko. Uczta dla wege smakoszy i ciekawych nowych odkryć kulinarnych gwarantowana!

Iwo Kosiński

Zawodowy koszykarz, medalista Mistrzostw Polski na poziomie polskiej ekstraklasy. Wieloletni reprezentant Polski w meczach Mistrzostw Europy. W polskiej kadrze narodowej grał obok takich zawodników, jak Marcin Gortat czy Adam Wójcik. Specjalista w dziedzinie treningu motorycznego i funkcjonalnego. Wiedzę i doświadczenie zdobywał m.in. w Stanach Zjednoczonych, gdzie współpracował z zawodnikami i trenerami NBA. Obecnie jako trener personalny pracuje zarówno z polskimi gwiazdami oraz sportowcami, jak i z młodzieżą, która dopiero zaczyna przygodę ze sportem. Na co dzień promotor aktywności fizycznej i zdrowego stylu życia. Pasjonat zbilansowanego odżywiania i naturalnej suplementacji organizmu.

Menu: mus selerowy z nuggetsami z kalafiora, pasta z pieczonego buraka w soli serwowana z przegrzebkami z ciecierzycy, dip z pieczonej dyni.
A ja? Szef kuchni, kulinarny odkrywca nowych smaków i kreator nowoczesnej orientalnej kuchni w Warszawie. Arabskie korzenie dają mu inspiracje do tworzenia oryginalnych dań w nowym wydaniu. Swoimi niesztampowymi przepisami dzieli się na swoim blogu OuceKitchen.com oraz podczas warsztatów kulinarnych i festiwali. Zdobywca tytułu najlepszego falafela w Warszawie (od Wege Festiwal) zbiera rzeszę smakoszy, którzy powiększają grono amatorów jego street foodu na targach Slow Market nad Wisłą.

Zostaw odpowiedź


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×